Χαιρετισμός Προέδρων Οργανωτικής Επιτροπής

Αγαπητέ συνάδελφε,

 

Οι Γ΄ και Δ΄ Πανεπιστημιακές Παιδιατρικές Κλινικές του Α.Π.Θ., ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ενός Παιδοενδοκρινολογικού Συνεδρίου που σκοπό έχει την μετάδοση αξιόπιστης και ορθής γνώσης.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να συζητηθούν οι τρέχουσες πρακτικές σε κοινά παιδοενδοκρινολογικά προβλήματα που αφορούν τον μαχόμενο Παιδίατρο, καθώς επίσης και να εκτεθούν οι νεώτερες επιστημονικές απόψεις σε σύνθετα παιδοενδοκρινολογικά θέματα.

Στη διάρκεια του συνεδρίου διακεκριμένοι Παιδοενδοκρινολόγοι θα μοιραστούν την εμπειρία τους με τους συμμετέχοντες δικούς μας Παιδοενδοκρινολόγους και Παιδιάτρους, σε μια γόνιμη συζήτηση των κυριοτέρων προβλημάτων της παιδικής ηλικίας.

Τέλος στα προσυνεδριακά κλινικά φροντιστήρια θα δοθεί η δυνατότητα της πρακτικής άσκησης (put your hands on) σε όσους θέλουν να εξοικειωθούν περισσότερο με το αντικείμενο της Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας.

Σε περιμένουμε και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σου για αξιοποίηση του χρόνου σου με την άντληση ορθής γνώσης από αυτό το συνέδριο μας.

Με εκτίμηση

Οι Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου

 

Ιωάννης Ν. Τσανάκας                                                                    Μαρία Εμποριάδου

Καθηγητής Παιδιατρικής Α.Π.Θ.                                               Καθηγήτρια Παιδιατρικής Α.Π.Θ.